سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اگر بر دشمنت دست یافتى بخشیدن او را سپاس دست یافتن بر وى ساز . [نهج البلاغه]

متفکران عصر دیجیتال



85/5/27 ساعت: 5:31 عصر
 

به نام خدا

 سلام ، در ابتدا لازم میدانم سپاسگذارهمه دوستانی باشم که در پست قبلی مرا مورد لطف خود قرار دادند و ازهمه شما خوانندگان محترمی که به این وبلاگ سر میزنید،خواهشمندم مرا با نظرات ارزشمند خود در جهت ارائه پهترو پر محتواتر مطالب یاری نمایید. 

یکتا دین مدیر نام مقاله ای است که در نشریه تفکر متعالی(شماره 4)به چاپ رسیده،قسمتهایی از این مقاله که  باعث میشه در مورد موضوع آن به تفکر بپردازیم را برایتان می آورم. 

مایکل هارت محقق آمریکایی و نویسنده کتاب تاثیرگذارترینهای تاریخ  می باشد او دراین کتاب به درجه بندی یکصد انسانی که بیشترین اثر را به جهان اطراف  خود داشته اند پرداخته است.بعد از چاپ کتاب نتیجه بسیار بحث برانگیز از آب درآمد. خصوصا در مورد اینکه از چه کسانی در این فهرست و در کجای ان نام برده شده است و یا چرا اصلا نامش در ان نیامده است؟

نویسنده، حضرت محمد(ص) را در صدر فهرست خود قرار داده بود.در میان ده نفر اول نام هیچ آمریکایی به چشم نمی خورد در حالی که فرازترین جایگاه در بین آمریکایی ها،به جرج واشنگتن تعلق داشت که جای بیست و ششم را اشغال کرده بود.از بنیامین فرانکلین و آبراهام لینکلن در این فهرست یکصد نفره نامی برده نشده بود و تنها به ذکر افتخاری از ایشان بسنده بود.او اساس انتخاب خود را بر مبنای تعداد افرادی قرار داده بود که هر کدام از آنها بر اطراف خود تاثیر گذارترین بوده اند و این اثر در طول زمان تداوم داشته است.انتخابهای اول نویسنده، با اقبال عامه مواجه نشد اما به نظر من اگر آنها حتی تفاوتهای ظاهری حضرت محمد(ص) را با سایرین می دانستند،دیگر تعجب نمی کردند.

در طول تاریخ حضرت محمد(ص)تنها فردی است که به طور همزمان در هر دو زمینه دین و حکومت،بیشترین موفقیت را داشت و در نقش یک رهبر سیاسی و مذهبی عمل کرده است.....

در ادامه مقاله نویسنده به جنگ بدر اشاره کرده است ( در این جنگ حضرت محمد(ص)برای اولین  بار در تاریخ عربستان تاکتیکی نظامی به نام فالانژ را استفاده کرده و مسلمانان با تعداد 313 نفربا این تاکتیک بر 950 نفر نیروهای دشمن پیروز شدند)

همه ما میدانیم که محیطی که رسول ا...(ص)در آن به دنیا آمد به دلیل روحیه بی رحمانه،تعصبات جاهلانه،غارتگریها و...عربها،به دنیای عقب افتاده آنروز معروف است.و اما با وجود چنین شرایطی،آن حضرت چگونه و تحت تاثیرچه عواملی ساخته و تربیت شد؟روشهای او برای حکومت جامعه و فرماندهی جنگ ها چگونه بوده است؟ آموزه ها و تفکرات آن حضرت در مورد شیوه های رهبری جامعه و اداره آن و به طور کلی تاکتیکها و فنونی را که در جنگ هایش استفاده می کرده از کجا سر چشمه گرفته بود؟ 

                               بیاید بیشتر در این زمینه ها با هم فکر کنیم.

 

 


نوشته شده توسط: ایمان یزدانی


لیست کل یادداشت های این وبلاگ


 RSS 
خانه
شناسنامه
پارسی بلاگ
پست الکترونیک

:: کل بازدیدها ::
57213

:: بازدید امروز ::
6

:: بازدید دیروز ::
1

:: مطالب قبلی ::

زمستان 1386
تابستان 1385
بهار 1385

:: اوقات شرعی ::

:: درباره من ::

متفکران عصر دیجیتال
ایمان یزدانی
بیان موضوعات تفکری و مدیریتی

:: لینک به وبلاگ ::

متفکران عصر دیجیتال

:: لینک دوستان من ::

:: وضعیت من در یاهو ::

یــــاهـو

:: اشتراک ::